Чистене на домове в Мотописта

Чистене на домове в Мотописта

За чистене на домове в Мотописта има решение, което отменя домакините и членовете на семейството в тежката задача за основно почистване. То е познато на все повече хора, които са установили на практика, че професионалните почистващи услуги са необходимост за съвременния живот.

Затова не се колебайте, а възложете на почистваща фирма Casa Limpia в София необходимите дейности според това, кои повърхности и места в дома ви се нуждаят от почистване. А след като се убедите, че ще върнем комфорта в дома ви, можете да ни се доверите и за абонаментно почистване на домове.

 

Чистене на бяла техника

 

За чисти баня и тоалетна

Банята и тоалетната в домовете в Мотописта, както и във всички други домове, са толкова използвани ежедневно, че лекото редовно чистене не помага да се премахнат всички замърсявания. Разчитайте на нашия опит и професионализъм, за да премахнем не само запрашаването, а и следите от варовик, ръжда, мухъл, остатъците от сапун, космите и другите  замърсители.

За да върнем пълната чистота в банята ви, ще извършим не само почистване на фаянса и санитарията. Плочките на стените, пода, мивката, огледалото, както и таванът са местата, в които ще почистим основно, а след приключване на чистенето ще дезинфекцираме санитарните помещения. В тоалетната не само тоалетната чиния, но и всички кътчета ще бъдат почистени и дезинфекцирани.

 

Почистването на кухнята

В кухнята във всеки дом в Мотописта също има много за почистване, от шкафовете и плота до мивката и пода. За да ви отменим в дейностите по възстановяване на реда и чистотата, ще извършим чистенето с подходящи материали и препарати.

За пълен комфорт при готвене и хранене е необходима идеално чиста и подредена кухня. Ще постигнете това с наша помощ, разчитайки на нашите услуги. А за нас ще е огромно удовлетворение да видим вашата радост, че кухнята ви свети обновена след професионалното чистене.

 

За чисти подове

Подово почистване е важна част от цялостното възстановяване на чистотата и уюта в домове в Мотописта. Подовете са на най-ниско ниво и поемат всички замърсявания. Затова след почистването на другите повърхности извършваме машинно почистване на твърди подови настилки. С мощната прахосмукачка извличаме всички остатъци от запрашаване и замърсявания, което не може да се постигне с домашните прахосмукачки. Затова разчитайте на нашите специалисти за пълно възстановяване на чистотата на подовете.

За меките подови покрития също гарантираме пълно извличане на праха и замърсяванията. Така подовете в дома ви в Мотописта ще искрят от чистота. При замърсени меки покрития предлагаме пране на килими на място, с професионално оборудване, с което влагата ще бъде извлечена почти напълно след прането.

 

Чисти прозорци и щори

За да светнат прозорците в дома ви в Мотописта, ще се погрижим ние. Ще се заемем с почистване на прозорци, така че да премахнем следите от капки, прах и други замърсявания. Ще се погрижим и за щорите ви.

Почистването на прозорците и щорите изисква време и усилия. Ние ще отделим необходимото време и ще положим усилията, за да върнем блясъка на стъклата, чистотата на рамките и щорите.

За почистване в кварталите на София – свържете се с Casa Limpia! Това е вашият избор за отмяна в тази трудна задача и постигане на отличен резултат – почистен и уютен дом.

 

 

By | 2022-10-18T07:38:16+03:00 октомври 18th, 2022|Categories: Фирма за почистване София|Коментарите са изключени за Чистене на домове в Мотописта

About the Author: