Чистене на къщи в Бенковски

Чистене на къщи в Бенковски

Почистването на къщата ви в Бенковски ще изисква много време. Трябва да се почисти всяка стая, мебелите, подовете, да се почистят и прозорците. Освен тях трябва да се направи основно почистване на важните санитарни помещения. Но не е необходимо да си вземате отпуск. Просто възложете всички тези дейности на нашата фирма за почистване в София – Casa Limpia.

Чистене на къщи в Бенковски

Ние ще възстановим чистотата в къщата ви

Въпреки ежедневните или ежеседмични грижи за почистване на къщата, замърсяванията се натрупват и идва време за по-мащабно, основно и подробно чистене. Посветете се на работата и семейството си, а ние ще извършим всички почистващи дейности, които са необходими. Вашият дом отново ще ви посрещне с пълен уют, предразполагащ за отдих и общуване със семейството в спокойна и приветлива обстановка.

Ще почистим всички етажи, всички стаи, които желаете да се включат в основните почистващи услуги.

 

Подовото почистване

След другите дейности завършваме с подово почистване. Замърсяванията попадат в крайна сметка върху подовете, дори при почистването. За да възстановим чистотата на подовете в къщата ви в Бенковски, използваме професионално оборудване, Отстраняваме замърсяванията с машинно почистване на твърди подови настилки. Ще почистим и вашите килими и мокети. Предлагаме ви и изпиране на тези меки подови настилки.

Чистите подове, с отстранени замърсявания попадащи при влизане отвън и при различни дейности в стаите, са удоволствие за обитателите на къщата. С домашна прахосмукачка и други уреди не можете да постигнете такава чистота. Ще ви я осигури почистването от специалистите от Casa Limpia.

 

Почистването на мебелите

Дървените ви мебели се нуждаят от почистване и полиране, от почистване на петна, ако има такива. Меката ви мебел е в още по-голяма нужда от отстраняване на прах, замърсявания, петна. Не пробвайте да търкате, не използвайте препарати, които биха могли да повредят тапицерията. Ние извършваме пране на мека мебел, а преди това почистваме петната по тях. Използваме само препарати, които не са агресивни и няма да нанесат вреда на повърхността на меката ви мебел.

Вашите мебели се нуждаят от подходящо почистване, а нашите специалисти ще ви го осигурят. Обадете ни се за почистване, включващо мебелите, в къщата ви в Бенковски.

 

Почистване на банята и тоалетната

Тези помещения са винаги използвани, ежедневно, ежечасно, многократно всеки ден. Лекото почистване не е достатъчно. Затова нашите специалисти ще ви предложат почистване на фаянс и санитария. Ако имате повече от една баня и тоалетна, професионалното почистване ще ви спести още повече работа, а всички ваши санитарни помещения ще светнат. Освен почистване извършваме и дезинфекция на тези помещения.

Погрижете се за комфорта и хигиената в дома ви с включване на почистването на санитарните помещения в заявката за професионално почистване на вашата къща.

 

Прозорци, прозорци – много на брой, всички се нуждаят от почистване

Когато имате къща с много прозорци, работата по почистването им се увеличава неколкократно. Оставете и това почистване на нас. Ще ви е необходимо много време, за да почистите всички прозорци, рамки и щори на къщата ви в Бенковски.

Ние ще извършим почистване на прозорци и ще почистим и рамките и щорите ви. Те ще светнат от чистота, а на вас ще ви остане достатъчно време за важни неща в работата и ежедневието ви.

След еднократната заявка улеснете грижите за почистването на къщата ви с абонаментно почистване за къщата ви в Бенковски. Освободете си време за други важни неща и си осигурете комфорт в къщата си с нашите професионални услуги. Обадете се на Casa Limpia за почистването на вашата къща и ще бъдете доволни от резултатите и от освободеното лично време за вас.

By | 2022-05-23T17:31:33+03:00 май 23rd, 2022|Categories: Фирма за почистване София|Коментарите са изключени за Чистене на къщи в Бенковски

About the Author: