Чистене на къщи в Обеля

Чистене на къщи в Обеля

Предстои ви чистене на къщата ви в Обеля и се чудите как ще го извършите. Трябва да се почисти и приведе в ред всяка стая, ако ви предстои основно почистване. Дори почистването на подовете и прозорците ще ви отнеме много време. Напомняме ви, че не е задължително да извършите цялото това чистене сами. За него може да се погрижи нашата фирма за почистване в София.

 

Чистене на къщи в Обеля

 

Ние извършваме цялостно и частично почистване на къщи

За да постигнете вашата чиста къща в Обеля, използвайте услугите за почистване на Casa Limpia. Ние ще почистим цялата ви къща основно или ще почистим основни повърхности и прозорци, според необходимостта.

За основното почистване на къща трябва да отделите много време и усилия, да ангажирате цялото семейство, както и порасналите ви деца, които вече живеят отделно. Освободете своето и тяхното време за работа и отдих, разходки и грижи за децата и любимците. Почистването ще извършим ние. Така ще си спестите и време и средства за набавяне на препарати. Ние разполагаме с всички необходими препарати за почистване на различни повърхности.

 

Почистване на баните и кухнята

Баните в къщата са сред най-използваните помещения. Дори почистването на една баня е задача, изискваща много време и усилия, а те се увеличават при повече бани във вашата къща. Много важно е да се почистят основно. Нашите специалисти ще извършат почистване на фаянс и санитария до блясък, ще почистят плочките на стените и пода.

Ние сме на ваше разположение за почистване на баните в дома ви от мухъла, ако има образуван такъв. Така ще възстановим здравословната среда и с дезинфекция на баните ще завършим цялостното чистене в къщата ви в Обеля.

Кухнята е също сред най-важните стаи за почистване в целия дом, а ако в къщата ви имате например кухня на всеки етаж, работата се увеличава. Нашите специалисти ще се справят с нея, с почистване на шкафовете, плота, мивката, фурната във всяка кухня. Ще извършим и подово почистване, за да постигнем пълна чистота във вашата кухня или кухни.

 

Почистване на прозорци

Прозорците в къщата ви в Обеля трябва да се почистят и при основно, и при периодично почистване. Това е дейност, която е скучна, но необходима. Оставете на нашите специалисти да почистят стъклата и рамките, поръчайте ни и почистване на щори.

Чистите стъкла и щори допълват цялостната чистота във вашата къща и я правят по-приветлива и отвътре, и отвън. Ние ще постигнем тази чистота и блясък. Доверете ни се.

 

Грижи за чистотата на меката ви мебел

Меката мебел е ежедневно изложена на запрашаване и замърсяване. Ако имате домашни любимци, те редовно оставят косми по нея. А децата разсипват и разливат храна, сок, вода. Но и на възрастните може да се случи да поразлеят например кафе или чай. При поръчване на почистване непременно заявете пране на мека мебел.

Дори да пазите от замърсявания меката мебел в дома ви в Обеля, запрашаването я замърсява достатъчно. Машинното пране ще извлече всички замърсявания, като се вкара разтвор от вода и препарат, който след това ще се извлече почти напълно. До няколко часа изпраните ви тапицерии ще бъдат напълно сухи. Възползвайте се от това удобство при заявка на почистване.

Разчитайте на Casa Limpia за почистване на къщата ви в Обеля. С абонаментно почистване на домове ще си осигурите и редовни грижи за чистотата й, а вие ще имате повече време за работата и отдиха си.

By | 2021-06-22T17:08:57+03:00 юни 22nd, 2021|Categories: Фирма за почистване София|Коментарите са изключени за Чистене на къщи в Обеля

About the Author: