Чистене на къщи в Панчарево

Чистене на къщи в Панчарево

За почистване на къщи в Панчарево всяка подготовка отнема много време, а самото чистене – още повече. Особено продължително е сезонното основно почистване. Има много повърхности, ъгли, ъгълчета за почистване, отстраняване на праха, замърсяванията, изхвърляне на непотребни вещи. Това е трудно за заети хора, работещи и отглеждащи деца. Възложете го на фирма за почистване в Панчарево, София – Casa Limpia.

 

Чистене на къщи в Панчарево

 

Свържете се с нас, за да предоставим желаната оферта за почистване в Панчарево!

 

Основното почистване от фирма включва най-замърсените стаи и повърхности

За да отговорят на необходимостта от почистване на най-използваните и най-замърсени помещения – кухнята и банята, фирмите ги включват сред първите задачи в услугите в пакети за почистване. Освен това в основните услуги за къщи в Панчарево ще ви осигурят и почистване на подовете, с пълно извличане на замърсяванията. С машинно почистване на твърди подови настилки подовите повърхности в къщата ви в Панчарево ще светнат и целият ви дом ще се изпълни с нова приветливост.

 

Оставете прането на килимите на нас

Вече не е необходимо да се обаждате на фирма за вземане на замърсените килими от къщата ви в Панчарево за пране, а след това да чакате да ви ги донесат. Машинното пране на килими е наша специалност. Няма да изнасяме килимите от къщата ви, ще ги изперем на място. Машинното пране не изискван големи количества вода, а след изпирането не е необходимо да изчаквате с дни, докато килимите изсъхнат. След прането влагата се извлича почти изцяло от килима, така че съхненето отнема часове.

Ако в къщата ви в Панчарево има и мокети за пране, ще ви предложим машинно изпиране на място и за тях. Заявете пране на мокети. Включете заявката за изпиране на меките подови повърхности към пакета услуги за почистването на дома ви.

 

Искате да се погрижите за меката мебел? Лесно е!

Тапицерията на меките мебели в къщата ви в Панчарево се замърсява ежедневно. Това е неизбежно, на първо място поради внасянето на прах от външната среда. Освен това понякога се разливат вода и други течности, капе от храни, които хапвате набързо. А ако имате малки деца, такива замърсявания са ежедневни. Погрижете се за тапицерията с професионалната услуга пране на мека мебел.

Ако се опитвате да почистите тапицерията сами, няма да успеете да се справите така, както ще се справят специалистите от Casa Limpia с професионалните машини. С тях водата с разтворения в нея препарат не само ще проникне в дълбочина, но и ще бъде извлечена практически напълно, а малкото останала влага ще се изпари до няколко часа. Така можете да ползвате изпраните същия ден мебели, които ще бъдат не само с напълно чиста тапицерия, но и напълно сухи.

 

Чистене на прозорците – услуга от почистваща фирма

Много е важно чистенето, основно или периодично, да включва и отстраняване на праха и следите от капки по прозорците. Рамките им също се нуждаят от почистване. Това почистване трябва да бъде извършено според материала на рамките, за да се запази видът и качеството му. За прозорците в къщата ви в Панчарево ще се погрижи нашата фирма за почистване на домове.

 

За къщи в Панчарево предлагаме абонаментно почистване

С избора на абонаментно почистване на домове от Casa Limpia ще поддържаме къщата ви в Панчарево в чист и привлекателен вид. Изберете от нашите пакети или отделни услуги. Професионалното почистване е най-ефикасно и ви пести време и средства. Уверете се, използвайки нашите услуги!

By | 2021-02-17T15:29:57+02:00 февруари 17th, 2021|Categories: Фирма за почистване София|Коментарите са изключени за Чистене на къщи в Панчарево

About the Author: