Чистене на къщи в Симеоново

Чистене на къщи в Симеоново

Почистването на къщата е много обемиста и трудна задача, особено за работещи с малко свободно време. Затова все по-често хората, живеещи в къщи в Симеоново, избират услугите на професионална почистваща фирма в София.

Чистене на къщи в Симеоново

Времето за почивка трябва да се използва пълноценно, а специалистите по почистване ще върнат на цялата къща чистия и привличащ за отдих след натоварен работен ден вид.

Почистване етаж по етаж

Почистването на къща в Симеоново започва от най-горния етаж или таванските помещения и завършва с първия етаж. Така замърсяванията не се разнасят по вече почистените етажи. След почистването на всеки етаж се изнасят отпадъците, препаратите и уредите за почистване, така че почистването да е изцяло завършено за този етаж.

Почистване поред на таваните, мебелите и подовете

Принципът на вертикалното чистене се спазва не само по отношение на етажите. При почистване на къща в Симеоново първо се обират паяжините от таваните, отстранява се мухълът, ако има такъв. След това продължаваме с почистването на мебелите. Дървените мебели се полират, а за меките извършваме на място пране на мека мебел.

На края се извършва почистването на подовете – на твърдите настилки и килимите. При подово почистване използваме мощни прахосмукачки, за да отстраним всички замърсявания.

Разчитайте на пълно почистване на меката мебел

Ако в къщата ви в Симеоново има мека мебел, сигурно се е замърсила от ежедневната употреба. Не е необходимо да мислите как да я почистите. Ние извършваме машинно пране на мебелите с тапицерия, при което водата с препарата навлиза в дълбочина и извлича всички замърсявания. След това извличаме водата заедно с разтворените замърсявания. Извличането е почти пълно, така че до няколко часа меката ви мебел е отново суха и вече идеално почистена.

Почистване на прозорците на къщата

Ако къщата ви в Симеоново е на няколко етажа и има доста прозорци, почистването им ще отнеме доста време, ако решите да ги почистите сами. Специалистите от Casa Limpia ще извършат това почистване като част от общата поръчка за еднократно почистване. А за редовно почистване на прозорците, например когато планирате сезонните почиствания за годината, както и за междинни почиствания на къщата, включително прозорците, можете да си направите абонамент.

Почистване на баните и тоалетните в къщата

Във всяка къща на всеки етаж може да има баня и тоалетна, или тези санитарни помещения в дома ви в Симеоново са едни за цялата къща. Независимо колко бани и тоалетни имате, предлагаме ви почистване на фаянс и санитария, след което извършваме и дезинфекция. Нашите специалисти ще почистят мухъл, влага, следи от капки, отлагания на варовик, сифоните, огледалата и всички части на банята. За санитарните помещения е важно да са дезинфекцирани, така че нашата фирма за чистене на домове ще извърши и пълна дезинфекция на помещенията.

Основно почистване и почистване след ремонт

Предлагаме основно почистване на цели къщи в Симеоново, както и почистване на къщи след извършен ремонт. Работим бързо, качествено и професионално. Свържете се с нас! Почистването на къщата вече е задача за професионалисти, а специалистите от Casa Limpia са опитни и подхождат с професионализъм и отговорност към всяко почистване.

By | 2020-12-16T12:32:44+02:00 декември 16th, 2020|Categories: Почистване на домове|Коментарите са изключени за Чистене на къщи в Симеоново

About the Author: