Чистене по домове за Люлин 6

Чистене по домове за Люлин 6

Безпокои ви мисълта, че нямата достатъчно време за чистене на дома ви в Люлин 6? Това е естествено в претовареното с ангажименти ежедневие. Но много хора вече знаят, че с професионална фирма за почистващи услуги в столицата си спестяват усиленото търсене на препарати, четки, кърпи, гъби, уреди, както и часовете чистене. Почистването от специалисти е модерното решение, с което поддържате дома си с отлична хигиена, за да ви посреща без прах и замърсявания, с канещ за отмора уют.

Чистене по домове за Люлин

Основно чистене поне веднъж годишно е наложително за всеки дом

Поне веднъж в годината трябва да се извършва основно отстраняване на замърсяванията в дома ви в Люлин 6. Това изисква наистина много време и можете да започнете със заявка за основно почистване, а след това да се абонирате за услугите на нашия екип.

Така ще се убедите, че можете да посветите цялото си внимание на служебните задължения и семейството, докато нашите специалисти премахнат замърсяванията по повърхностите – мебели, подове, прозорци и други.

Използваме професионално оборудване и с него постигаме много по-бързо и ефикасно отстраняване на праха и замърсяванията. Нашите професионални прахосмукачки засмукват много по-силно от домашните и имат широки дюзи за почистване на много повече пространство с едно придвижване на четката.

Когато е време за пролетно или есенно почистване на дома ви в Люлин 6, поръчайте и пране на тапицерии и мека мебел. Тапицерията на меките мебели – дивани, фотьойли, табуретки, се нуждае от извличане на замърсяванията в дълбочина, както и от отстраняване на петната. Нашите специалисти първо третират петната, а след това извършват машинно пране на тапицерията. Разтворът прониква в дълбочина и след това се извлича почти напълно. Така до часове след изпирането мебелите ви ще са напълно сухи.

 

Периодично чистене на дома от специализирана фирма

Нашата фирма за почистване на домове ви предлага периодично чистене за домове в Люлин 6. Изберете абонаментни услуги или чистене на определени части от дома ви на удобни за вас периоди.

С периодичното възлагане на чистенето на замърсяванията в дома ви ще си осигурите на първо място поддържане на хигиената в санитарните ви помещения. Редовното забърсване и изхвърлянето на отпадъците не са достатъчни. Упоритите замърсявания с прах и следи от капки, появата на мухъл трябва да се третират редовно по подходящи начини. Ние извършваме почистване на фаянс и санитария в банята и тоалетната ви, както и дезинфекциране на тези помещения.

Периодичните ни услуги за почистване ще ви осигурят и напълно чисти подове. Те поемат всички замърсявания и прах, тъй като се намират на най-ниско ниво. Извършваме машинно почистване на твърди подови настилки, както и чистене на меки настилки и пране на килими на място, с професионални машини.

Не на последно място, с периодичните ни услуги за чистене на дома ви ще поддържаме прозорците ви, с редовно премахване на праха и другите замърсявания. Освен почистване на прозорци извършваме и премахване на прах и замърсявания от щори.

Чистият ви дом в Люлин 6 може да бъде лесно постижим, докато вие се посвещавате на работата и семейството си. Използвайте услугите за почистване на Casa Limpia, за да сте сигурни, че екипът ни се грижи за всички места в дома ви, нуждаещи се от обезпрашаване, полиране, пране, премахване на прах, варовик, мухъл и други замърсявания. Осигурете си комфорт и необходимата хигиена с избор от нашите пакети за почистване.

By | 2023-01-16T07:31:50+02:00 януари 16th, 2023|Categories: Фирма за почистване София|Коментарите са изключени за Чистене по домове за Люлин 6

About the Author: