Подгответе се, преди да наемете фирма за почистване

Подгответе се, преди да наемете фирма за почистване

Вече много хора са убедени в практичността и ефикасността от услугите на фирми за почистване. Опитът и използването на професионални уреди гарантират отлични резултати. Но преди да се обадите на специалисти по почистване, трябва да знаете как да се подготвите, какви инструкции да им дадете според изискванията си, както и да сте подготвени за времето, което ще е необходимо за цялостното почистване. Разбира се, трябва да напомним, че трябва да очаквате реалистични резултати. Почистването на силно захабени повърхности няма да ги превърне в блестящо нови. Ако имате такива повърхности, например кухненски плот, по-добре да ги смените с нови.

 

фирма за почистване

 

Обсъдете с представителите на фирмата колко време ще е необходимо

Ако домът ви е голям, ще трябва повече време за цялостно чистене. Ако сте поръчали основно почистване, то ще отнеме повече време. Ако имате много прозорци, ще трябва да се отдели повече време специално за почистването им, а ако заедно с това искате почистване на щори, необходимият за тези дейности период ще бъде по-дълъг.

Специалистите от Casa Limpia почистват всички елементи от дома с необходимото внимание към детайлите и цялостното отстраняване на замърсяванията. Те ще уточнят какъв е очакваният период, за който могат да извършат всички почистващи дейности, които искате да им поръчате. Така и вие ще сте подготвени кога може да приключи почистването.

 

Улеснете специалистите по почистване с прибиране на дребните аксесоари и предмети

За да може хората от фирма за почистване в София да се заемат с почистващите дейности и да не се налага да се бавят, трябва да оставите подреден дом.

Приберете всички дребни предмети и аксесоари, за да не пречат. Не оставяйте разхвърляни дрехи, съдове в кухнята и детски играчки в детската стая. Това ще улесни много специалистите и няма да е необходимо допълнително да отделят време за такова прибиране.

Ако имате работен кът с маса, затрупана с документи, книги, канцеларски материали, също трябва да сложите нещата в този кът в ред. Така ще знаете къде сте прибрали всички принадлежности и материали, а и почистващите ще пристъпят направо към възстановяване на чистотата в стаята с работния кът.

 

Ако имате хора с алергии, малки деца и домашни любимци

За да не се създават рискове за здравето, ако имате малки деца, алергични членове на семейството, трябва да обсъдите със специалистите по почистването какви препарати трябва да се използват. Нашата фирма предлага еко почистване, при което не се използват препарати, съдържащи съставки, които могат да предизвикат пристъпи на алергии.

При почистващите дейности трябва да се внимава и за избягването на рискове за здравето на домашните любимци, ако имате такива. Затова обсъдете с представителите на фирмата какви любимци имате, за да не се създава дразнеща здравето им среда.

 

Непременно след почистването изразете удовлетворението си или споделете забележки

За Casa Limpia е важно клиентите да споделят както от какво са доволни в почистващите услуги, така и какви забележки имат, с което допринасят за подобряването на качеството на работата ни.

Ако сте доволни, споделете това, като дадете положителни отзиви за нашите дейности и пакети за почистване. Ще ви бъдем благодарни и ако имате забележки. Така можем да отстраним пропуски и да работим така, че клиентите ни да са още по-доволни и редовно да разчитат на нас, поръчвайки абонаментно почистване на домове.

By | 2022-10-11T07:49:17+03:00 октомври 11th, 2022|Categories: Фирма за почистване София|Коментарите са изключени за Подгответе се, преди да наемете фирма за почистване

About the Author: