Фирма за почистване в Княжево

Фирма за почистване в Княжево

Пролетта е на прага, време е за почистване. Но както много други семейства в Княжево, и вие нямате толкова време, че да извършите основно почистване на дома. Спестете си тази грижа, все повече домакини вече предпочитат услугите на фирма за почистване в София.

Фирма за почистване в Княжево

Какво включва професионалното почистване

Можете да поръчате един от предлаганите пакети за почистване на Casa Limpia. Така услугата ще ви излезе и по-евтино, като се възползвате от отстъпката за този период.

Всеки пакет Старт за почистване на дома ви в Княжево включва:

  • основните почистващи услуги за подовите повърхности
  • почистване на мебелите
  • почистване и дезинфекциране на санитарните помещения.

За стандартно почистване, както в пакет Старт, плюс почистване на прозорците и огледалата, изберете пакет Limpia Стандарт.

Най-много почистващи дейности включва пакет Limpia Про: освен дейностите в пакета Стандарт, тук получавате и почистване на мека мебел и на фурната в кухнята.

Професионалното почистване улеснява, нещо много повече – то е по-бързо и качествено

Домът ви в Княжево ще блесне от чистота с професионално почистване. Улесненията за вас са много:

  • спестявате си време за търсене и купуване на препарати
  • не се налага да си набавите основни уреди за почистване
  • чистенето отнема по-малко време, тъй като се извършва от няколко специалисти от фирмата
  • можете да поръчате и допълнително почистване според особеностите на дома ви, на още помещения или още повърхности

Машинното почистване и пране на килими и мека мебел са много по-ефикасни. С тях се постига почистване в дълбочина. Професионалното прахосмучене ще извлече напълно праха от вашите подови настилки. При машинно пране на килими и мека мебел влагата се извлича почти напълно. След това са необходими само часове до пълно изсъхване.

След почистването от Casa Limpia домът ви ще бъде обезпрашен, с блестящи от чистота повърхности и привлекателно чисти баня и тоалетна. Стъклата на прозорците и щорите също ще са напълно почистени от прах и замърсявания.

Сега е времето да си осигурите редовни почистващи услуги с абонамент

За Княжево Casa Limpia предлага абонаментно почистване на домове. Така ще възложите всички почистващи дейности на професионалистите и ще си оставите цялото време за професионални и лични задължения.

Изберете абонаментен план според площта на дома ви. Вариантите са абонамент за почистване на до 40 квадратни метра, до 70 квадратни метра и до 140 квадратни метра.

Еко пакетите за почистване

Еко пакетите от почистващи услуги са също според площта на дома ви в Княжево. Предимството на еко почистване е използването на еко препарати, без силни химикали. Този вид почистване е много подходящ, ако в дома ви има алергични членове на семейството и домашни любимци.

Обадете ни се, за да уточним дейностите за почистване на дома ви в Княжево

За да уточним вида на почистващите дейности, е необходимо да направим оглед. Обадете ни се, за да се запознаем с площта на дома ви, броя на стаите, степента на замърсеност, както и какви повърхности искате да бъдат включени в почистването. Ще уточним и предпочитанията за вида на препарати, които да използваме. Оставете почистването на нас, тази пролет и в дългосрочен план, чрез абонамент за почистване.

By | 2020-03-19T11:45:29+02:00 март 19th, 2020|Categories: Фирма за почистване София|Коментарите са изключени за Фирма за почистване в Княжево

About the Author: