Цялостно почистване на домове  в Овча Купел 1

Цялостно почистване на домове  в Овча Купел 1

Когато се види краят на зимата, идва време за основно почистване. За домове в Овча Купел 1 предлагаме всички основни почистващи дейности, за да ви отменим в грижите за чистотата на дома на прага на пролетта и да ви спестим време и усилия

 

Осигурете здравословна среда във вашия дом с нашите почистващи услуги

Нашата фирма за почистване в София се грижи за отстраняване на праха, замърсяванията, мухъла в домовете ви в Овча Купел 1. За санитарните помещения ви препоръчваме да изберете и дезинфекция, за да постигнете напълно здравословна и свободна от всякакви замърсявания среда.

 

Поканете ни за оглед и оферта

За да използвате услугата цялостно почистване за дома ви в Овча Купел 1, обадете ни се за оглед. При приемане на офертата ни огледът ще бъде безплатен. Цените ни са конкурентни, а качеството, както ще се убедите сами, е високо.

 

Почистване на основните стаи и повърхности в дома

Цялостното почистване включва възстановяване на чистотата в кухнята и банята, почистване на фаянс и санитария в санитарните помещения.

Кухнята е стая, в която замърсяванията са ежедневни, свързани с приготвяне на храната и консумирането й. Междинните почиствания на плота, масата, фурната са част от основните грижи за чистия ви дом, но при цялостното почистване на дома ви в Овча Купел 1 трябва основно да се почистят повърхностите, шкафовете, фурната.

В дневната меката ви мебел се замърсява постепенно и цялостното почистване е времето, когато можете да се възползвате от пране на мека мебел – машинно, на място, с изсъхване на тапицерията напълно, до часове след изпирането.

Ще обърнем внимание на подово почистване. Ще почистим както меките, така и твърдите ви подови настилки. Подовете поемат замърсявания, прах, внасяни от външната среда частици, косми от домашни любимци и други. Децата разсипват и разливат различни продукти и напитки, понякога това правят и възрастните. Периодичното прахосмучене не е достатъчно. Ще отстраним напълно замърсяванията с машинно почистване на твърди подови настилки.

 

Ще се погрижим за чистотата на прозорците ви

Прозорците в дома ви се замърсяват не само с прах. По тях полепват и сажди от въздуха, остават следи от дъждовни капки. Замърсяванията от околната среда лесно полепват не само по стъклата, а и по рамките.

Цялостното почистване на дома ви в Овча Купел 1 ще включи и почистване на прозорци. Ще се погрижим и за чистотата на щорите ви с професионалното почистване.

Прозорците и щорите изискват много време, докато се почистят. Ние ще ви го спестим, а блясъкът на стъклата и чистотата на рамките и щорите ще ви радва заедно с целия ви почистен дом.

 

Допълнителни условия при поръчване на цялостното почистване

Ако ни поръчате цялостното възстановяване на чистотата на дома ви в официални празнични дни, цената ще бъде завишена с 50%.

Ако почистването е в събота и в неделя, завишаването на цената е 15%.

Ако домът ви е силно замърсен, също ще има известно завишаване на цената.

Погрижете се за дома си в Овча Купел 1 с професионално почистване от Casa Limpia. Ние ще се погрижим както за материалите и препаратите, така и за самото почистване в съответствие с изискванията за грижа за всяка повърхност според материала. Разчитайте на нас, за да посрещнете пролетта в обновен, почистен изцяло дом.

By | 2022-02-14T11:36:17+02:00 февруари 14th, 2022|Categories: Фирма за почистване София|Коментарите са изключени за Цялостно почистване на домове  в Овча Купел 1

About the Author: